tiistai 25. syyskuuta 2007

Kuulumisia

Pistän tähän vielä heinäkuisia kuvia tilaltammme: monenlaisia rakennuksia pilkistää pitkäksi kasvaneen heinän ja muun kasvillisuuden keskeltä.

Olemme saaneet myös terveisiä maalta. Tilalle on nyt tuotu iso kasa soraa ja saunan sisustan purkaminen on käynnistynyt. Ja saunan päädyssä olevan hökötyksen, joka joskus on kai ollut autotalli, suunnitellaan. Töitä siellä siis tehdään, kun keretään ja vähän kerrallaan. Onhan tässä aikaa.









3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Lisää kuvia, pian! tee: teevee

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Ei meillä ole enää paljon julkaisukelpoisia kuvia. Ehkä yhden tai kaksi voin pistää, kun saadaan uusia uutisia tilalta.

Osa kuvista on sellaisia, missä on moni kamala yksityiskohta, joiden vuoksi moni varmaan ihmettelis koko hankkeen järjellisyyttä. Ja kai syystäkin. Me ei maksettu tosta paljon, joten se kertonee tilan kunnosta aikalailla.

Se romu, mitä siellä on oikeasti ihan rehellisesti romua, jolle on vain yksi osoite: kaatopaikka. Metalliromu on kyl tarkoitus siitä erotella, kun kylällä on joku joka sitä hakee mielellään.

Ennen kuin me ostettiin toi niin sen irtaimisto myytiin huutokaupassa, joten voit vain kuvitella mitä jäi jäljelle. Siitäkin on kuva tai kaks, joita pitää katella itsekseen silloin, kun alkaa innostua liikaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut!

T: Ulla ja Jussi