sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Purkuhommia

Tuo meidän aittarakennus on tosiaan pitkä. Siinä on kolme aittaa, joista yhdessä on vielä viljalaarit (vai mitä ne oikein onkaan nimeltään?) paikoillaan. Samassa rakennuksessa on myös halkoliiteri ja sauna pesuhuoneineen. Tai oikeammin pesuhuone on pieni karjakeittiö onhan kyse entisen maatilan piharakennuksista.

Rakennus on rakennettu osissa. Sauna, jossa on ikkuna, on selvästi vanhin. Toisesta päästä sitä on sitten hiljalleen pidennetty. Saa nähdä haluavatko lapset tehdä niistä aittahuoneista joskus itselleen omia nukkumapaikkoja. Jos haluavat, saavat ihan itse sitten rakennella niitä.

Rakennuksen päätyyn on joskus rakennettu karmean näköinen autotalli (alimmassa kuvassa), joka tänä viikonloppuna purettiin. Tilalle laitetaan soraa painumaan, jotta keväällä nurkalle voidaan rakentaa uusi huussi. Kunnollinen huussihan on kesäelämän ehdoton edellytys, eikö?

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

No nimenomaan, huussi on ykkönen; käytin itsekin runsaasti aikaa sopivan mallin valintaan, sisustuksesta puhumattakaan :)

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Meillä taas huussi on jo ostettuna. Mun isä - joka on myös äärettömän innostunut tilasta - kävi yks päivä shoppailemassa syysalessa ja osti meille sellaisen. Näin syksyllä niitä saa halvalla ;)